Inženjerska sekcija - predavanje u studenom 2018.

U petak, 30.11.2018. u 9 h, na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, u dvorani Cedevita, održat ce se predavanje pod naslovom "Metodološki izazovi u istraživanju turističkog tržišta". Predavanje ce održati dr. sc. Ivan Sever sa Instituta za turizam Zagreb i suosnivač tvrtke Thinktourism.


 

Inženjerska sekcija - večer matematike u ZŠEM

U okviru Večeri matematike koja se održava u vrtićima, školama i na fakultetima širom Hrvatske, u četvrtak, 6.12.2018. u 17 sati, održat će se radionica pod nazivom „Matematičke metode optimizacije u poduzetništvu uz Excel“ u organizaciji Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) i Hrvatske udruge poslodavaca (HUP), Radnička 52/1 (Green Gold), 10000 Zagreb. Detaljnija informacija nalazi se u prilogu.


 

Inženjerska sekcija - predavanje u veljači 2018.

U okviru Inženjerske sekcije HMD-a, predavanje pod naslovom „Poslovna analiza u IT-u" održat će Denis Mahmić, mag math, business analyst, My Compliance Office, Dublin, Irska. Predavanje će se održati u četvrtak, 8.2.2018. u 18.15 sati u dvorani 004 PMF-MO-a, Bijenička 30, Zagreb.

Ovdje možete pročitati sažetak i životopis predavača, te pogledati plakat.

Popis do sada održanih predavanja Inženjerske sekcije HMD-a možete pronaći na  https://matematika.hr/index.php/predavanja/inzenjerska/.